Serc

Populaire Apps - Apple & Android

Apps; wat zijn het en wat kun je er tegenwoordig mee ?

De mobiele telefoon; bellen, sms en misschien een wekker, rekenmachine en wat simpele spelletjes ... zo was het vroeger !
Tegenwoordig kun je (bijna) alles met je mobiele telefoon, eindeloos uitbreiden en updaten met een smartphone !

Apps: er zijn er miljoenen van en het zijn kleine programmaatjes voor je mobiele telefoon. Oneindig veel toepassingen zoals internet, e-books lezen, mailen, navigeren van A naar B, radio luisteren, streamen of simpelweg je parkeergeld betalen.

Bij de aankoop van een smartphone is je toestel voorzien van een aantal standaard apps, de extra apps download je gratis of tegen betaling in een app-store. Marktleiders voor apps zijn Apple met iOS of Google Play Store voor Android. Daarna komen Blackberry App World en Ovi Store (Nokia) als app-store met aanzienlijk minder apps.

De grootste aanbieders van apps, Apple en Android, hebben we een aparte vermelding gegeven met diverse categoriƫn; beste gratis, beste betaald, beste boeken, uitgelicht, beste film, beste album of nummer en deze wisselen wekelijks, hou dus deze pagina in de gaten voor de meest populaire apps van dit moment.

Apps; wie, wat, waar, waarom, wanneer en wat kan ik ermee ???

Apple & Android Apps

Terug naar de gemeente waar u vandaan kwam: